POLICIJA ZATEKLA HOROR SCENU NA SEOSKOM IMANJU: David ubio ženu pa je bacio u SEPTIČKU JAMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 07:14

POLICIJA ZATEKLA HOROR SCENU NA SEOSKOM IMANJU: David ubio ženu pa je bacio u SEPTIČKU JAMU

Poljoprivrednik je optužen za ubistvo svoje supruge nakon što su njeni ostaci pronađeni u septičkoj jami - 39 godina nakon što je nestala.

David Venables optužen je za ubistvo svoje 48-godišnje supruge Brende Venables u Kempseju, Vorkesteršir.

88-godišnjak je uhapšen 2019. godine nakon što je policija pronašla ljudske ostatke u septičkoj jami u seoskoj kući u kojoj je prethodno živeo sa suprugom, prenosi The Sun.

Gospođa Venables (48) nestala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iz njihove kuće 1982. godine i od tada nikada više nije viđena.

Njen nestanak tretiran je kao potraga za nestalom osobom i nikada nije smatran kao ubistvo dok nisu pronađene kosti odrasle žene.

Policija zapadne Mercije potvrdila je da je optužila Venablesa za smrt njegove supruge.

Venables je optužen 39 godina nakon što je njegova supruga prvi put nestala.

Kosti u vreći otkrivene su u septičkoj jami na imanju tokom „rutinskog održavanja“, što je podstaklo istragu ubistva.

Mark Paul, šef specijalne jedinice, rekao je:

- Odluka o odobravanju optužbe protiv okrivljenog doneta je nakon pažljivog razmatranja svih raspoloživih dokaza ovog složenog slučaja i utvrđivanja da je potrebno krivično gonjenje u javnom interesu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.