POLICIJA SUMNJA DA NEŠTO KRIJE?! I Jelenin dever pod istragom?!

Izvor: Press, 16.Apr.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA SUMNJA DA NEŠTO KRIJE?! I Jelenin dever pod istragom?!

Policajci veruju da Miloš Marjanović, brat Jeleninog muža Zorana, krije neke informacije o ubistvu pevačice.
Foto:srbijadanas.rs
Rođeni brat Jeleninog supruga Zorana pao je na poligrafskom ispitivanju, baš kao i većina članova porodice Marjanović, pa policija sumnja da bi on mogao da zna kad i kako je pevačica usmrćena, a možda i to ko ju je ubio.
Prema rečima sagovornika iz istrage, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gotovo je izvesno da je Jelenin dever Miloš Marjanović bio dobro upoznat sa bračnim odnosima svog brata i snaje i da, samim tim, ćuti o nekim stvarima koje bi mogle da doprinesu pronalaženju ubice.
- Potpuno je jasno da Zoranov brat Miloš zna celu istoriju ovog slučaja, ili da budemo precizniji, upućen je do detalja u bračne odnose svog brata i snaje. Njih dvojica su veoma bliski, a istovremeno, Miloš je živeo pod istim krovom sa Zoranom i Jelenom. Dakle, ako postoji nešto u toj kući što je moglo da dovede do zločina, on je samim tim upućen. Međutim, ima indicija da Miloš krije i neke informacije vezane za samo Jelenino ubistvo. O tome govori činjenica da je, baš kao i njegov brat i otac, pao na poligrafskom ispitivanju. Miloš je, slično kao i njegov otac Vladimir, vrlo nesigurno odgovarao na pitanja da li krije nešto o zločinu i da li zna da li je brat Zoran umešan u Jelenino ubistbvo. Zbog svega toga istraga je proširena i na njega - kaže ovaj sagovornik iz policije.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan član porodice pao na poligrafu?! Novi detalji o ubistvu Jelene Marjanović!

Izvor: Cafe.ba, 16.Apr.2016

Policija sumnja da bi dever Jelene Marjanović, Miloš, kao i drugi članovi ove porodice, mogao da zna kako i kad je pjevačica usmrćena, a možda čak i ko ju je ubio

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.