POLICIJA SPROVELA HITNU AKCIJU U VALJEVU! Privedeni osumnjičeni za sinoćnu pucnjavu - Zaplenjeno i više automobila zbog veštačenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 10:58

POLICIJA SPROVELA HITNU AKCIJU U VALJEVU! Privedeni osumnjičeni za sinoćnu pucnjavu - Zaplenjeno i više automobila zbog veštačenja

Hitra reakcija policije u Valjevu.
Valjevska policija je privela više osoba u sklopu rasvetljavanja pokušaja ubistva, koje se u subotu uveče dogodilo kod Studenta, a u kojoj je ranjen mladić (25) iz Valjeva, saznaje Kurir.
Kako se nezvanično saznaje, policije je zaplenila i više automobila radi veštačenja.
Mladić (25), koji je u pucnjavi ranjen u predelu ramena, nije životno ugrožen.
Pucnjava se dogodila u subotu oko 23.30 časova. Kako se nezvanično saznaje mladić je bio na mestu vozača kada je u njega pucao muškarac za kojim traga valjevska policija.
Srbija Danas/Kurir...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.