POLICIJA ODVELA SUPRUGU GORANA DŽONIĆA: Opsadno stanje u Moravcu, sledi detaljno ispitivanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 13:48

POLICIJA ODVELA SUPRUGU GORANA DŽONIĆA: Opsadno stanje u Moravcu, sledi detaljno ispitivanje

Goran Džonić glavni je osumnjičeni za trostruko ubistvo porodice Đokić

Suprugu Gorana Džonića odvela je policija koja je danas nastavila detaljnu pretragu dvorišta u kojoj je Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo tročlane porodice Đokić, sakrio novac koji je od njih oteo.

Supruga Gorana Džonića, zajedno sa njegovim roditeljima, jutros je saslušana u policiji, nakon čega su se vratili kući.

Podsetimo, u dvorištu jednog od sinova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gorana Džonića, koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca i njihova tela zapalio, policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet.

Misleći da će uspeti da zavara trag policiji, osumnjičeni Džonić je nakon zločina deo svog plena zakopao u dvorištu kuće svog sina, a jednim delom novca platio je dug i veruje se da ga je upravo taj postupak odao, čime je svetlo sumnje palo na njega.

Džonićev sin, koji inače živi u toj kući, pripadnik je Vojske Srbije i trenutno je na teretnu, a novac je pronađen u zabačenom delu placa. Policija je danas nastavila sa prekopavanjem ovog imanja, nakon čega je usledilo privođenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.