POLICIJA NA NOGAMA! U toku je potraga za nestalim detetom (2), majka (20) pronađena MRTVA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 07:17

POLICIJA NA NOGAMA! U toku je potraga za nestalim detetom (2), majka (20) pronađena MRTVA! (FOTO)

Policija je suočena sa dva teška, povezana slučaja

Najpre su u četvrtak u 14.30 sati pronašli mrtvu 20-godišnju Pašun Džefri. Komšija je ispričao da su u sredu uveče čuli "žamor" iz stana, ali niko nije zvao policiju. Kada je došla policija, počela je s istragom vrlo nasilnog ubistva i nestankom dvogodišnjega Tajlena Moslija, koji je jedini živeo s majkom u stanu.

Šef policije rekao je da je Tajlen zadnji put viđen s majkom u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sredu oko 17.30 sati ispred njihovog stana.

- Trenutno je naša glavna briga da pronađemo Tajlena - rekao je on.

Šef policije priznao je da još nisu kontaktirali Tajlenovog oca, ali su sigurni da on nije s njim. Rekao je da koriste jedinice pasa kao pomoć u potrazi i planiraju da lansiraju dron. Policija još nema osumnjičenog za Tajlenov nestanak, piše "Dejli mejl".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TELO DEČAKA NAĐENO U ČELJUSTIMA DIVLJE ŽIVOTINJE: Majku pronašli mrtvu u stanu - otac odbija da sarađuje sa policijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023

Policija još uvek ne zna uzrok dečakove smrti...Telo dvogodišnjeg dečaka sa Floride pronađeno je u čeljustima aligatora, dan nakon što je njegova majka pronađena mrtva u porodičnom stanu, saopštila je policija...Šef policije je saopštio da će dečakov otac 21- godišnji Tomas Mozli biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.