POLICIJA JOŠ PRETRESA VOJKANOVU VILU: Vlasnik Elita gradnje uhapšen zbog sumnje da je sklapao fiktivne ugovore sa tri beogradske opštine

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 13:21

POLICIJA JOŠ PRETRESA VOJKANOVU VILU: Vlasnik "Elita gradnje" uhapšen zbog sumnje da je sklapao fiktivne ugovore sa tri beogradske opštine

Vojkan je osumnjičen da je sa još šest osoba tri beogradske opštine oštetio za 10 miliona dinara.

Vojkan Krstić, vlasnik "Elita gradnje" šef Spasilačkog centra Srbije uhapšen je jutros zbog sumnje da je sklapao fiktivne ugovore sa licima na opštinama Čukarica, Zvezdara i Vračar. Policija je, kako prenose mediji, još u njegovoj kući u Jajincima.

Krstić i još šest osoba, među kojima su i opštinski funkcioneri, uhapšeni su u akciji pripadnika Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unutrašnjih poslova kojom je koorodiniralo Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Obavljeni su pretresi na više lokacija u Beogradu kao i u Jajincima, gde se nalazi objekat Spasilačkog centra Srbije. Policija već nekoliko sati vrši pretres Krstićevih prostorija u Jajincima.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje u tužilaštvo. Više detalja o ovoj akciji očekuje se da saopšti MUP Srbije.

Krstić je poznat investitorima i vlasnicima građevinskih firmi u Beogradu koji su ga u više navrata optužili da ih ucenjuje, zahtevajući od njih da šut i otpad sa gradilišta voze na njegove divlje deponije, na čemu on zarađuje velike sume novca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.