POLICIJA ISPRED RIBNIKARA Roditelji preplašeni ne znaju šta se dešava - đaci hitno pušteni kući, NASTAVA PREKINUTA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 14:26

POLICIJA ISPRED "RIBNIKARA" Roditelji preplašeni ne znaju šta se dešava - đaci hitno pušteni kući, NASTAVA PREKINUTA (FOTO)

Školski policajac OŠ "Vladislav Ribnikar" pronašao je nož u rancu jednog od učenika.

Kako saznajemo, u školi nije bilo nikakvih incidenta. Nekoliko policijskih vozila se nalazi ispred škole.

Ispred škole su i roditelji koji su došli da pokupe svoju decu. Roditelji dece još uvek nisu upućeni šta se tačno dešava u školi.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, dečaka koji je imao nož kod sebe su pripadnici MUP-a odveli u policijsku stanicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a stigla je i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

Nastava je prekinuta.

- Nož jeste pronađen kod jednog od učenika škole, đaka osmog razreda, ali nije došlo ni do kakvog incidenta. Nož je oduzet detetu, a deca su puštena kući. Deca su dovoljno istraumirana i ovo im je dodatno teško. Mi kao roditleji se naravno brinemo, ali moramo da budemo sigurni da je školsko okruženje za našu decu bezbedno - kaže jedan od roditelja.

Srbija Danas/Nenad Đukić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.