POLICIJA ČEŠLJALA RAD 40 STRELJANA ŠIROM SRBIJE! Evo šta su sve tamo utvrdili i pronašli

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 12:02

POLICIJA ČEŠLJALA RAD 40 STRELJANA ŠIROM SRBIJE! Evo šta su sve tamo utvrdili i pronašli

Tokom pojačanog nadzora rada streljana, pripadnici MUP kontrolisali su rad 40 streljana na teritoriji Republike Srbije, naložili 55 mera i oduzeli šest komada oružja.

Tokom vršenja nadzora utvrđeno je i da jedna streljana ne ispunjava propisane prostorno tehničke uslove za bezbedan smeštaj i čuvanje oružja, kao i da jedna streljana ne vodi propisane evidencije.

Nadležnom tužilaštvu u Beogradu je poslat jedan izveštaj u vezi sa oružjem koje je pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u streljani prilikom vršenja nadzora a za koje nije izdata potvrda o primljenom oružju na čuvanje.

Ovo je presek stanja od 9. maja do 26. maja. Pojačana kontrola rada streljana se nastavlja.

Podsetimo, nadzor streljana naložen je posle masakra u beogradskog OŠ Vladislav Ribnikar kada je dečak-ubica (13) iz očevog vatrenog oružja ubio 9 đaka i čuvara škole, a istragom se utvrdilo da ga je otac vodio u streljanu da vežba pucanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Policija kontrolisala rad 40 streljana, naloženo 55 mera

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2023

Pripadnici MUP kontrolisali su rad 40 streljana na teritoriji Srbije i naložili 55 mera i oduzeli šest komada oružja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.