Policija kontrolisala rad 40 streljana, naloženo 55 mera

Pripadnici MUP kontrolisali su rad 40 streljana na teritoriji Srbije i naložili 55 mera i oduzeli šest komada oružja.
Policija kontrolisala rad 40 streljana, naloženo 55 mera
Foto: Pixabay
Tokom nadzora utvrđeno je i da jedna streljana ne ispunjava propisane prostorno-tehničke uslove za bezbedan smeštaj i čuvanje oružja, kao i da jedna streljana ne vodi propisane evidencije.
Nadležnom tužilaštvu u Beogradu poslat je jedan izveštaj u vezi sa oružjem koje je pronađeno u streljani prilikom nadzora, a za koje nije izdata potvrda o primljenom oružju na čuvanje.
Ovo je presek stanja od 9. maja do 26. maja.
 
Pojačana kontrola rada streljana se nastavlja.
  • xx

    28.05.2023 21:29
    Šta je do sada država radila po ovom pitanju, šta je MUP radio i zašto nije ranije proveravao i preventivno delovao.... Sramoto od države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.