POLICAJKA SE ZALJUBILA U OPTUŽENOG: Pomagala mu u skrivanju, a sada je čeka žestoka kazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2021, 14:49

POLICAJKA SE ZALJUBILA U OPTUŽENOG: Pomagala mu u skrivanju, a sada je čeka žestoka kazna

Nikada nije govorila o njihovoj vezi

Policajka Madina Šukenova (24) uz ruskog grada Omsk suočava se sa posledicama jer je ušla u ljubavnu vezu sa Mikailom Serbinom, optuženim za krađu sredstava sa bankovnog računa.

Serbin je nestao u julu čekajući saslušanje koje će doneti odluku o tome da li je kriv ili ne, uprkos odluci suda da do tada ne napušta mesto prebivališta a Madina je kazala da ne zna gde se nalazi.

Mesec dana nakon bekstva, muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uhapšen na periferiji grada dok je vozio automobil policajke, gde je otkriveno da su njih dvoje zaista bili u vezi, prenosi Gazeta.ru.

Следовательница из Омска Мадина Шукенова влюбилась в обвиняемого, укравшего деньги с банковского счёта, Михаила Сербина и помогла ему бежать из под подписки о невыезде на своей машине. Шукенова долго делала вид, что ищет беглеца вместе со всеми, но его поймали pic.twitter.com/fghqhghGho

— Независимый взгляд 💥 (@zgldz) August 19, 2021

Kancelarija za štampu policije Omska izdala je saopštenje u kom se navodi da policajka nikad nije govorila o tome šta se dešava između nje i osumnjičenog, a takođe nije tražila ni povlačenje iz slučaja.

Ukoliko se dokaže njena krivica, Madina će biti smenjena sa pozicije uniformisanog oficira zbog zloupotreba ovlašćenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.