POLICAJCI UŠLI U STAN I ZATEKLI UŽASAN PRIZOR: Pronađeno mrtvo telo muškarca koje je tu stajalo 3 godine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJCI UŠLI U STAN I ZATEKLI UŽASAN PRIZOR: Pronađeno mrtvo telo muškarca koje je tu stajalo 3 godine!

Policija u Americi pronašla je mrtvo telo vojnog veterana za koje veruju da je ležalo tri godine pre nego što je pronađeno u stanu u Dalasu.

Njegovo telo pronađeno je slučajno tokom pretraživanja stanova jedne zgrade. Nakon što su policajci razbili ulazna vrata, pronašli su mrtvog Vejn kako leži na kuhinjskom podu. Porodica tvrdi da je njegov nestanak prijavila pre tri godine. Tada je Vejn već bio 51-godišnji penzionisani vojnik, bio je razveden, živio je sam i često >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je putovao izvan SAD-a.

Njegova majka Doris Stevens, koja živi u Njujorku, rekla je da ju je sin redovno zvao, no da su pozivi prestali pre tri godine. Dodala je i kako je njegov nestanak prijavila u nekoliko različitih policijskih stanica, ali joj je rečeno kako s obzirom na to da je reč o odrasloj osobi koja je često putovala nije bilo moguće otvoriti istragu o nestaloj osobi.

- Moje najveće pitanje je kako je moj sin mogao biti mrtav u tom stanu i da nito ništa ne zna - rekla je majka.

Stan u kojem je živeo i gde je pronađen mrtav nalazio se na severozapadnoj strani stambenog kompleksa u DeSotu, imao je jako dobru izolaciju i su svi prozori bili zatvoreni, a ulazi zaključani. Detektiv iz policijske postaje u DeSotu, rekao je i kako je najam za stan plaćan redovno sa računa njegove vojne penzije koja je svaki mesec stizala redovno.

Rekao je i da se pre dve godine jedna od komšinica bunila zbog vode koja je curila s njenog sprata iznad kojeg je bio Vajtov stan. Ipak, služba za održavanje zgrade brzo je zatvorila rupu na spratu i curenje je zaustavljeno.

- Ono što vam mogu reći sa sigurnošću jeste da je, kada su policajci ušli u stan, njegovo telo tamo ležalo već neko vreme - rekao je detektiv.

Još uvek se ne zna tačan uzrok smrti te će, nakon što budu obavljene potrebne pretrage, telo biti predano obitelji za sahranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.