POLICAJCI ĆE BITI U GOTOVO SVAKOJ ŠKOLI: Bitna mera za sve roditelje - predsednik o važnoj odluci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 20:40

POLICAJCI ĆE BITI U GOTOVO SVAKOJ ŠKOLI: Bitna mera za sve roditelje - predsednik o važnoj odluci!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u gostovanju na televiziji RTS.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je spreman je da sasluša stručnjake i o uvođenju KD vrata.

- Ako oni kažu da treba kupićemo ih, kolko god da košta, mi imamo za to novca. Makar to bila samo dodatna psihološka sigurnost - kaže.

Kako kaže povećavamo broj policajaca da bi roditeljima pokazali da mogu da osećaju nešto veću sigurnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Razgovaraćemo sa društvima i udruženjima, i sve mere koje ponude prihvatićemo. Ali znam da ne postoji majka koja se ne raduje što će policajac biti doveden u gotovo svaku školu. To će nam, trema našim procenama, smanjiti nivo vršnjačkog nasilja između 70 i 80 procenata - kaže Vučić.

- Sve ćemo da pojačamo, naročito u ovom prvom trenutku kada je velika opasnost od ponavljanja. Ja samo molim ljude da nam lažno ne prijavljuju, ubismo svoju policiju, ti ljudi rade danonoćno. Sada je haos na društvenim mrežama. Kao ovo dete što se snimalo da daje podršku monstrumu ubici u školi, zbog broja lajkova, pregleda. Stanete i ne verujete - dodaje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.