MORATE DA BUDETE UZ SVOJ NAROD I KADA JE NAJTEŽE Vučić: Još nismo doneli sve mere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 20:09

"MORATE DA BUDETE UZ SVOJ NAROD I KADA JE NAJTEŽE" Vučić: Još nismo doneli sve mere!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u gostovanju na televiziji RTS.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je gostujući na RTS-u govorio je o ogormnim tragedijama koje su prethodnih dana zavile u crnu Srbiju, i ostavile nemim region i Evropu.

- Svi osećaju ogromnu tugu, pre svega porodice. Naše je da iz te velike ragedije izađemo ujedinjeni i da pokušamo da neke probleme rešimo na nešto drugačiji način - naveo je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Još nismo doneli sve mere. Morate da bude uz svoj narod i kada je najteže. Naravno da je porodicama najteže i nikada ne mogu da prebole ovo. Ali mi moramo, ne zaboravljajući nikada tragediju i žrtve, ne slaveći počinioce, već divne ljude koje su zločinci pobili, mi moramo da nastavimo da razmišljamo kako da nam se to nikada ne ponovi - rekao je Vučić i dodao da je napomenuo na dan prvog masakra da se plaši kopiranja zločina - dodaje.

- Sad imam takve traume da se plašim svakoga dana. Privođenja koliko hoćete, ne samo dece, već i odraslih. Imali ste u Rumi nekog ko kaže da će ppobiti celu Rumu, a kada mu policija upadne u kuću on kaže nemojte mene - poručio je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLICAJCI ĆE BITI U GOTOVO SVAKOJ ŠKOLI: Bitna mera za sve roditelje - predsednik o važnoj odluci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima u gostovanju na televiziji RTS...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je spreman je da sasluša stručnjake i o uvođenju KD vrata...- Ako oni kažu da treba kupićemo ih, kolko god da košta, mi imamo za to novca. Makar to bila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.