POLICAJAC UHAPŠEN POD SUMNJOM DA JE ČLAN ŠKALJARSKOG KLANA: Bio doušnik u zatvoru i prenosio SPECIJALNE PORUKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 00:22

POLICAJAC UHAPŠEN POD SUMNJOM DA JE ČLAN ŠKALJARSKOG KLANA: Bio doušnik u zatvoru i prenosio SPECIJALNE PORUKE

Mediji navode da je F.sin sudije Vrhovnog suda Branimira Femića i da je pušten da se brani sa slobode.

Zatvorski policajac D. F. (36) iz Bijelog Polja uhapšen je pod sumnjom da je član škaljarskog klana.

On je uhapšen u okviru istrage Specijalnog državnog tužilaštva za ubistvo Novljanina Šćepana Roganovića, člana škaljarskog klana.

Njemu se na teret stavlja krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i pomoć učiniocima nakon izvršenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivičnog dela. Pobjeda piše da je jedan od osumnjičenih za ubistvo Roganovića priznao inspektorima da je učestovao u zločinu i pristao na saradnju sa tužilaštvom.

Zbog statusa o kojem je pregovarao sa tužilaštvom i njegove bezbednosti prebačen je u zatvor u Bijelom Polju. Zatvorski policajac F.o vom pritvoreniku preneo je poruke od članova škaljarskog klana i tako uticao na njega da se predomisli i ne bude svedok saradnik.

Osumnjičeni za ubistvo Roganovića je zbog poruke od škaljaraca odlučio da više ne sarađuje sa istražiteljima. Nakon što su operativnim radom tužilaštvo i policija utvrdili da je Femić uticao na svedoka, zbog čega je i uhapšen, saradnik se predomislio i nastavio da istražiteljima pomaže u rasvetljavanju ovog zločina. Roganović je ubijen u Herceg Novom 13. februara ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.