POLICAJAC HEROJ! SPASIO DETE SA PETOG SPRATA: Uradio je nešto čega se mnogi ne bi setili, a izazvalo je divljenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 22:55

POLICAJAC HEROJ! SPASIO DETE SA PETOG SPRATA: Uradio je nešto čega se mnogi ne bi setili, a izazvalo je divljenje

Nije poznato da li dete ima roditelje i gde se trenutno nalaze, a prema nezvaničnim informacijama reč je o Arapima.

Pripadnik MUP-a Kantona Sarajevo večeras je postao pravi heroj nakon što je prešao s jednog balkona na drugi na petom spratu nebodera na Alipašinom polju kako bi spasio petogodišnje dete koje je plakalo i zvalo u pomoć.

Naime, dete je bilo u stanu zgrade na Trgu ZAVNOBiH-a, a nakon što su čuli plač i pozivanje u pomoć, građani su pozvali policiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vatrogasce.

Tada se na mesto događaja stigle policijske ekipe i vatrogasci, a jedan od policajaca je odlučio stvari uzeti u svoje ruke te krenuo u akciju tako što je postavio vrata i iskoristio ih kao most za prelazak u drugi stan.

Iz Operativnog centra MUP-a KS kazali da je petogodišnje dete boravilo samo u stanu i da je o slučaju obavešten i Centar za socijalni rad, a da je izvršen i nasilan ulazak u stan.

Komšije kažu da dete plače celi dan i da se na kraju ispostavilo da je bilo samo i zaključano iza blindo vrata. Za policajce imaju samo reči hvale i poručuju da su bili pravi heroji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.