POKUŠAVALI SU DA GA OŽIVE, ALI NIJE MRDAO Rođak otkrio kako se dečak (6) utopio u septičkoj jami u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 22:37

"POKUŠAVALI SU DA GA OŽIVE, ALI NIJE MRDAO" Rođak otkrio kako se dečak (6) utopio u septičkoj jami u Nišu

Vatrogasci i hitna pomoć su po dolasku odmah izvukli detetovo telo iz jame.

Šestogodišnjeg dečaka koji se utopio u septičkoj jami pronašao je rođak, koji tvrdi da dečak u tom trenutku nije davao znake života, a da se do poziva službi izgubilo mnogo vremena.

- Zatekao sam dete kako leži dole na zemlji. Doktori su pokušavali da ga reanimiraju, ali koliko sam video nije mrdao. Policija je bila tu. Vatrogasci su kasno stigli. Navodno, majka nije mogla da pozove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vatrogasce i policiju, da neko uskoči da spasi dete, nego je prvo zvala kuma da on pozove policiju. To je gubljenje vremena, to su sekunde u pitanju – kaže rođak nastradalog deteta.

Detetova majka sedela je sa sestrom napolju, kada je njen mlađi sin dotrčao i rekao da mu je brat upao u septičku jamu dok su se igrali, nakon čega je pozvana policija.

Šestogodišnji dečak utopio se u septičkoj jami, u vikendici, u niškom naselju Karaula oko 17.30 sati, u vikendici porodice koja živi u Nišu, koja je tu došla da proslavi Vaskrs.

Prema njihovim informacijama, deca su tokom igre uzmakla pažnji starijih, jer je nastradali dečak imao i mlađeg brata sa kojim se igrao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.