Tragedija za Vaskrs, utopilo se šestogodišnje dete

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 19:29

Tragedija za Vaskrs, utopilo se šestogodišnje dete

Šestogodišnji dečak utopio se u septičkoj jami, u vikendici, u niškom naselju Karaula oko 17.30 sati.

Tragedija se dogodila u vikendici porodice koja živi u Nišu, koja je tu došla da proslavi Vaskrs.

Prema nezvaničnim informacijama, deca su tokom igre uzmakla pažnji starijih, jer je nastradali dečak imao i mlađeg brata sa kojim se igrao.

Rođak nastradalog deteta izjavio je da je "zatekao dete kako leži dole na zemlji", preneo je Telegraf. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Doktori su pokušavali da ga reanimiraju, ali koliko sam video nije mrdao. Policija je bila tu. Vatrogasci su kasno stigli. Navodno, majka nije mogla da pozove vatrogasce i policiju, da neko uskoči da spasi dete, nego je prvo zvala kuma da on pozove policiju. To je gubljenje vremena, to su sekunde u pitanju", izjavio je on.

Detetova majka je prema navodima medija sedela sa sestrom napolju, kada je njen mlađi sin dotrčao i rekao da mu je brat upao u septičku jamu dok su se igrali, nakon čega je pozvana policija.

Iz Policijska uprave u Nišu potvrdili su za medije da su imali prijavu jer je dete upalo u septičku jamu u niškom naselju Karaula.

"Sve se dogodilo oko 17.30 sati. O svemu je obavešteno je i nadležno tužilaštvo", rečeno je za Nova.rs u PU Niš.

Kako je preneo Blic, vatrogasci i hitna pomoć su odmah došli i izvukli detetovo telo iz jame, a očekuje se i dolazak tužioca zbog uviđaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dečak se utopio u niškom naselju Karaula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2021

Dečak star šest godina utopio se danas u septičkoj jami u vikendici u niškom naselju Karaula, preneli su beogradski mediji...Nesreća se dogodila u vikendici porodice koja živi u Nišu i koja je tu došla da proslavi Vaskrs...Kako su prenele Novosti pozivajući se na nezvanične informacije, deca...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.