POKUŠAO JE I MENE DA UBIJE Sestra ubijene Maje: Svima nam je pretio, meni je PRISLONIO STAKLO NA VRAT

Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POKUŠAO JE I MENE DA UBIJE" Sestra ubijene Maje: Svima nam je pretio, meni je PRISLONIO STAKLO NA VRAT

"Da mi je da mu presudim, kiselinu bih mu u oči sipala. Čudovište mi je sahranilo majku, a sada mi je osakatio sve što mi je preostalo", drhtavim i plačnim glasom, sa suzama koje su joj se slivale na lice zbog gubitka svoje rođene sestre Maje Đorđević i sestrića Mihaila (4) priča njena sestra Branislava.

Novinari "Blica" posetili su danas sestru Maje Đorđević (38) koju je juče ispred Centra za socijalni rad u Rakovici na smrt izbo njen bivši nevenčani suprug Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikolić (43), dok je njihovog sina Mihaila zadavio.

Maja i njena deca živeli su sa Branislavom u kući na Kanarevom brdu, a kako za "Blic" priča sestra nesrećne žene, pakao koji su proživljavali trajao je gotovo od trenutka kada je Maja stupila u vezu sa zveri koja ju je ubila.

- Pet godina traje njegova krivica. Tek danas je trebalo da mu se sudi. Nije hteo u zatvor, zato je ovo i uradio. Majku mi je sahranio svojim ponašanjem. Porodicu mi je osakatio - jada se nesrećna Branislava.

Sa monstrumom su se borili svi, pokojna majka Maje i Branislave, Maja, Branislava, njen dečko, ali i prvi muž nesrećne žene. Međutim, on ni za šta nije mario.

- Pretio nam je svima da će nas pobiti, zaklati. Mene je čak za Božić 2013. godine i pokušao da ubije tako što je polomio flašu i staklo od nje prislonio na moj vrat. Maju je sa decom zaključao u sobi i vikao na njih. Scene koje smo proživljavali bile su jezive, a na naše vapaje svi su se oglušili - priča ona dok pokušava rukama da obriše suze.

Nesrećna Maja i Marko nikada nisu bili u braku, a prema rečima Branislave, njih dvoje su znali da dva dana budu zajedno, pa tri dana ne i tako u krug.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ispovest sestre ubijene žene: Da Centar nije ignorisao mišljenje njegovog lekara on ne bi bio u situaciji da ubije moju sestru i njeno dete

Izvor: BKTV News, 13.Jul.2017

Vest da je ispred Centra za socijalni rad došlo do krvničkog ubistva potresla je celu Srbiju, dok je porodica tragično stradale Maje i dalje u šoku...Majina sestra Branislava ispričala je za "Telegraf" kroz koji pakao je prolazila njena sestra...Oglasio se i sud: Ubica iz Rakovice nije viđao dete...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.