POKUŠAO DA IH SILUJE , PA IH BACIO SA MOSTA: Nemačka policija šokirana brutalnošću zločina - tužilaštvo još nije komentarisalo hapšenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 18:23

POKUŠAO DA IH SILUJE , PA IH BACIO SA MOSTA: Nemačka policija šokirana brutalnošću zločina - tužilaštvo još nije komentarisalo hapšenje

Kada je njena prijateljica pokušala da joj pomogne, muškarac ju je uhvatio za vrat i bacio u provaliju duboku 50 metara ispod mosta

Jedna od dve turistkinje koje je nepoznati muškarac napao u blizini zamka Nojšvanštajn na jugu Nemačke podlegla je povredama, javili su lokalni mediji u četvrtak, pozivajući se na kancelariju državnog tužioca.

Devojka stara 21 godinu preminula je tokom noći u bolnici, a njena 22-godišnja saputnica zadržana je u bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog teških povreda, javila je javna televizija BR, pozivajući se na informaciju portparola državnog tužioca u Kemptenu.

On je rekao da je osumnjičeni uhapšen, ali tužilaštvo još nije komentarisalo hapšenje. BR prenosi izveštaj tužilaca koji su rekli da su devojke naletele na muškarca na Marijinom mostu sa kojeg se pruža prelep pogled na svetski poznati zamak. Isti izvor navodi da je tuča izbila nakon što je muškarac seksualno napao 21-godišnju ženu.

, a nakon toga je 21-godišnjakinju počeo da davi i gurnuo je preko mosta. Osumnjičeni je priveden u sredu popodne nakon velike policijske operacije i prevezen u policijsku stanicu u obližnjem Fuesenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.