POKUŠAJ TEŠKOG UBISTVA: Optužnica protiv osam osoba iz Šida za prebijanje mladića u Novom Sadu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 07:28

POKUŠAJ TEŠKOG UBISTVA: Optužnica protiv osam osoba iz Šida za prebijanje mladića u Novom Sadu (VIDEO)

Optužnica je, kako navode u Tužilaštvu, podignuta protiv B. D., L. M. i N. B

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv osam osoba iz Šida, koji se terete da su 20. februara u centru Novog Sada napali D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga, koji su tom prilikom teško povređeni, dok je M. P. zadobio lakše povrede.

. kojima se na teret stavlja pokušaj teškog ubistva. Ostala petorica optužena su za nasilničko ponašanje.

- Okrivljenima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na teret stavlja da su 20. februara u Novom Sadu u Ulici Laze Telečkog, ispred ugostiteljskog objekta "Lazin sokak" u grupi zlostavljali i bili nasilni prema više osoba. U ovom događaju teško je povređen D. M., koga su pokušali da ubiju okrivljeni L. M., B. D. i N. B. dok je okrivljeni B. D. pokušao da ubije D. M, N. Š. i P. M., zadajući im oštrim predmetom ubodne rane po telu - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Nemili događaj zabeležile su kamere video-nadzora, postavljene u ulici gde se sve odigralo, a ubrzo se na društvenim mrežama pojavio snimak. Na njemu se vidi kako nekoliko mladića napada momke koji izlaze iz lokala. Jedan od napadnutih je dobio teške udarce. Mladića su udarali pesnicama, a jedan ga je borilačkim zahvatom oborio na zemlju. Dok je ležao, šutirali su ga u glavu i telo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPTUŽNICA PROTIV 8 ŠIĐANA: Osumnjičeni da su brutalno pretukli mladiće u Novom Sadu ispred kafane VIDEO

Izvor: Kurir, 18.Maj.2021

Na teret im se stavlja pokušaj teškog ubistva i nasilničko ponašanje

Nastavak na Kurir...

Zbog pokušaja ubistva i nasilja u Laze Telečkog osam optuženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu optužilo je osam osoba zbog pokušaja ubistva i tuče u Novom Sadu, u Ulici Laze Telečkog, ispred restorana "Lazin sokak" 20. februara ove godine...B. D, L. M. i N. B. optuženi su zbog opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Podignuta optužnica za brutalno prebijanja mladića u Laze Telečkog

Izvor: NoviSad.com, 18.Maj.2021

Novosadsko Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv osmorice mladića iz Šida koji se terete za tuču ispred jednog ugostiteljskog objekta, u Ulici Laze Telečkog, u centru Novog Sada, u kojoj su D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.