Podignuta optužnica za brutalno prebijanja mladića u Laze Telečkog

13:05:00 18.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadsko Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv osmorice mladića iz Šida koji se terete za tuču ispred jednog ugostiteljskog objekta, u Ulici Laze Telečkog, u centru Novog Sada, u kojoj su D. M. iz Vajske i N. Š. iz Čuruga zadobili teške povrede, a M. P. lakše.

Podignuta optužnica za brutalno prebijanja mladića u Laze Telečkog


B. D., L. M. i N. B. optuženi su zbog opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a M. M, M. M, V. S, D. N. i B. M. zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

Kako navode u Višem javnom tužilaštvu, okrivljenima se na teret stavlja da su dana 20. februara, u Novom Sadu, u Ulici Laze Telečkog, ispred ugostiteljskog objekta „Lazin sokak“, u grupi zlostavljali i vršili nasilje prema više oštećenih lica, te izazivanjem tuče i bezobzirnim ponašanjem znatnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir, u kom događaju je teško telesno povređen oštećeni D. M., koga su pokušali da liše života okrivljeni L. M., B. D. i N. B., dok je okrivljeni B. D. pokušao da liši života više lica i to oštećene D. M., N. Š. i P. M., zadajući im oštrim predmetom ubodne rane u predelima tela u kojima se nalazi više vitalnih organa.

Trojici od osmorice mladića iz Šida se nalaze iza rešetaka, dok su preostala petorica puštena iz pritvora jer su saslušani svi svedoci. U pritvoru se i dalje nalaze B. D., L. M. i N. B., dok se sa slobode u daljem postupku brane V. S., M. M., D. N., M. M. i B. M..

Podsetimo, nemili događaj ispred jednog ugostiteljskog lokala u Ulici Laze Telečkog, u centru Novog Sada, dogodio se 20. februara oko 18 časova, a snimak brutalnog prebijanja trojice mladića pojavio se i na društvenim mrežama. Na snimku se vidi kako nekoliko momaka napada mladiće koji izlaze iz lokala. Video zapis koji se pojavio na društvenim mrežama je, kako se pretpostavlja, sa neke od kamera video nadzora iz te ulice.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?