POKUŠAJ ATENTATA NA ŠEFA BEZBEDNOSTI: Napadači upali u zgradu opštine, ima MRTVIH (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2020, 16:27

POKUŠAJ ATENTATA NA ŠEFA BEZBEDNOSTI: Napadači upali u zgradu opštine, ima MRTVIH (FOTO)

Incident se dogodio rano jutros

Šef bezbednosti Meksiko Sitija Omar Garsia Harfuč povređen je tokom pokušaja atentata na njega rano jutros, kada su naoružane osobe upale u opštinu Lomas de Čapultepek, saopštile su vlasti.

Gradonačelnica Meksiko Sitija Klaudia Šeinbaum navela je na Tviteru da je Garsia van opasnosti nakon napada koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodio oko 6.30 časova ujutru, koji je šokirao žitelje Lomasa de Čapultepeka, preneo je Rojters.

Šeinbaumova je dodala, ne navodeći detalje, da je nekoliko ljudi poginulo i nekoliko uhapšeno.

Govoreći na konferenciji za novinare, predsednik Andres Manuel Lopes Obrador izjavio je da je Garsia povređen u napadu i da je na lokalnim zvaničnicima da uspostave red u gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAVIČAN POKUŠAJ ATENTATA U MEKSIKU! Narko kartel upucao šefa policije, kamere sve zabeležile (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 09:48

Šef policije Meksiko Sitija Omar Garsija Harfuh ranjen je iz vatrenog oružja, a četiri osobe ubijene su u petak uveče, u napadu za koji je okrivljen jedan najmoćnijih narko bandi u zemlji..Ubijena su dvojica Harfuhovih telohranitelja, jedan od napadača i žena koja je prolazila u automobilu. Pucnjava,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.