POKS izlazi na izbore sa DSS u okviru koalicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022, 15:03

POKS izlazi na izbore sa DSS u okviru koalicije

Glavni odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) potvrdio je danas u Topoli odluku o zajedničkom izlasku na izbore sa DSS i 25 udruženja građana u okviru Srpske koalicije NADA i utvrdio listu kandidata za poslanike iz redova POKS.

Kako je saopšteno iz te koalicije, potvrđena je podrška kandidatu za predsednika Milošu Jovanoviću, kao i nosicu buduće parlamentarne izborne liste generalu Božidaru Deliću.

Kako se navodi, predsednik POKS i jedan od lidera koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << NADA Vojislav Mihailović izjavio je da je ta koalicija spremna za izbore na predsedničkom, parlamentarnom i lokalnom nivou.

"Imamo podšku brojnih javnih ličnosti, među kojima su akademik Matija Bećković, pesnik Blagoje Baković i drugi. Ubeđen sam da ćemo ostvariti dobar rezultat i omogućiti da se u skupštini konačno čuje glas monarhista, posle 77 godina, kada im je zabranjen rad i političko delovanje", rekao je Mihailović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKS na izborima sa DSS-om, nosilac liste Božidar Delić

Izvor: B92, 14.Feb.2022

Beograd -- POKS je potvrdio odluku o zajedničkom izlasku na izbore sa DSS i 25 udruženja gradjana u okviru koalicije NADA i utvrdio listu kandidata za poslanike...Kako je saopšteno iz te koalicije, potvrdjena je podrška kandidatu za predsednika Milošu Jovanoviću, kao i nosicu buduće parlamentarne...

Nastavak na B92...

Dačić: Želimo da ostvarimo takav rezultat da naš kandidat može da bude premijer

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2022, 14:27

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić, koji će biti nosilac parlamentarne liste koalicije između njegove stranke i Jedinstvene Srbije (JS), izjavio je danas da ta koalicija želi da njihov kandidat "ostvari takav rezultat da može da bude premijer Srbije".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.