Izvor: Beta, 14.Feb.2022, 14:53

NADA - POKS izlazi na izbore sa DSS

Glavni odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) okupljen oko Vojislava Mihailovića potvrdio je danas da na izbore u aprilu izlazi zajedno sa Demokratskom strankom Srbije (DSS) i koalicijom NADA.U Topoli je potvrdjena i podrška kandidatu za predsednika, lideru DSS Milošu Jovanoviću i nosiocu parlamentarne liste generalu Božidaru Deliću."Imamo podšku brojnih javnih ličnosti, medju kojima su akademik Matija Bećković, pesnik Blagoje Baković i drugi", kazao je čelnik jedne od dve frakcije POKS-a Vojislav Mihailović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKS izlazi na izbore sa DSS u okviru koalicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022

Glavni odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) potvrdio je danas u Topoli odluku o zajedničkom izlasku na izbore sa DSS i 25 udruženja građana u okviru Srpske koalicije NADA i utvrdio listu kandidata za poslanike iz redova POKS...Kako je saopšteno iz te koalicije, potvrđena je podrška kandidatu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.