POKRALI SVE ŠTO SE MOŽE POKRASTI: Tužilaštvo u Ulcinju podiglo optužnicu protiv dva državljana Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 08:54

POKRALI SVE ŠTO SE MOŽE POKRASTI: Tužilaštvo u Ulcinju podiglo optužnicu protiv dva državljana Srbije

Tužilac Faruk Resulbegović nabrojao je šta su sve ukrali Novosađani sa privremenim prebivalištem u Beogradu, odnosno Baru, u ukupno sedam teških krađa tokom koji su otuđili robu u vrednosti od oko 5.500 evra.

Osnovno državno tužilaštvo u Ulcinju podiglo je optužnicu protiv državljana Srbije Aleksandra Pereza i Denisa Ristića, kojom ih tereti da su počinili teške krađe na štetu nekoliko porodica iz Bara i Ulcinja.

Perez i Ristić su uhapšeni krajem marta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ulcinju pod sumnjom da su u kućama koje su obijali krali ćebad, haljine, tepihe, kreme, parfeme, televizore, trimere, delove kazana za pečenje rakije, ugaone garniture, blinkere i još mnogo toga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.