POHVALE PLJUŠTE Morali su i oni da priznaju da je Srbija najbrže spasila svoje građane iz Izraela: Vučiću, svaka čast (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 17:24

POHVALE PLJUŠTE Morali su i oni da priznaju da je Srbija najbrže spasila svoje građane iz Izraela: Vučiću, svaka čast (VIDEO)

Pohvale i na N1.

Institucije Srbije sjajno su reagovale i najbrže pomogle svojim državljanima u Izraelu. Potvrda i pohvale za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čula se na televiziji "N1", prilikom gostovanja urednika "Nove S" Slobodana Georgieva.

Voditeljka "N1" upitala je Georgieva da li su instucije Srbije dobro reagovale i stvarno najbrže pomogle svojim državljanima u Izraelu, a na to je on potvrdno odgovorio.

- Da, oni su pomogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbrže što su mogli, mislim da je samo nekoliko kompanija juče prevozilo putnike! - rekao je Georgiev.

Voditeljka je istakla da su samo američki i naši avioni poleteli iz Izraela, te da su brojne zemlje otkazale svoje letove.

- Mislim da to ima veze i sa dobrim odnosima koje ova vlast ima sa Vladom u Izraelu! Nije to prvi put, sećamo se i kad je bio kovid da je postojala brza reakcija i da smo brzo evakuisali ljude iz zemalja gde su se zatekli! Vidim u vestima da su svi ljudi vraćeni - zaključio je urednik "Nove S".

SVAKA ČAST VUČIĆU! POHVALE I NA N1: SRBIJA NAJBRŽE EVAKUISALA SVOJE GRAĐANE IZ IZRAELA!

Voditeljka N1: Možemo li da kažemo da su institucije Srbije dobro reagovale i stvarno najbrže pomogle svojim državljanima u Izraelu?

Slobodan Georgiev - Nova S: Da, oni su pomogli najbrže… pic.twitter.com/TbTd4BpZbI

— Detektor laži (@LaziDetektor) October 9, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.