POGLEDAJTE: Navijačica uradila rekordna 44 kolutova unazad!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Navijačica uradila rekordna 44 kolutova unazad!

Mikajla Klark je oborila prethodni rekord koji je iznosio 40 kolutova unazad na rukama

ATLANTA - Američka navijačica Mikajla Klark ušla je u Ginisovu knjigu rekorda pošto je za svega 30-ak sekundi napravila 44 koluta unazad na rukama.

Mikajla ima samo 16 godina, a ide u srednju školu Vestlejk. Ona je jedna od čirlidersica u ovoj školi, a najavila je da će joj sledeći rekord biti 50 koluta unazad.

Ona je u svom poduhvatu imala punu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koleginica i prijateljica.

Prethodni rekord iznosio je 40 kolutova, a postavila ga je početkom septembra ove godine Mari Klajn, 16-godišnja navijačica iz Volš Jezuit srednje škole.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE ŽENU GUMU: Uradila rekordna 44 kolutova unazad!

Izvor: Kurir, 24.Okt.2013

Mikajla Klark je oborila prethodni rekord koji je iznosio 40 kolutova unazad na rukama..ATLANTA - Američka navijačica Mikajla Klark ušla je u Ginisovu knjigu rekorda pošto je za svega 30-ak sekundi napravila 44 koluta unazad na rukama...Mikajla ima samo 16 godina, a ide u srednju školu Vestlejk....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.