POGINULA POMOĆNICA GRADONAČELNIKA PIROTA: Auto je udario dok je šetala, vozač odmah pozvao policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 22:32

POGINULA POMOĆNICA GRADONAČELNIKA PIROTA: Auto je udario dok je šetala, vozač odmah pozvao policiju

Pomoćnica gradonačelnika Lalka Ćirić (36) poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod sela Blato u blizini Pirota.

Na pomoćnicu gradonačelnika i radnicu gradske Uprave je sinoć, dok se kretala putem na kome je bio pojačan saobraćaj, naletelo vozilo i udarilo je. Prema nezvaničnim informacijama, ona je išla peške. Na nju je naletelo vozilo i udarilo je, usled čega je preminula.

Vozač koji je udario Ćirićevu je zaustavio auto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pozvao policiju, čije pripadnike je sačekao na mestu nesreće. Iz kabineta gradonačelnika Pirota Vladana Vasića saopštili su da ih je vest o smrti Lalke duboko potresla.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Delili smo zajedno iste snove i vrednosti o boljem i lepšem životu u Pirotu. Ovom prilikom izražavamo najdublje saučešće njenoj porodici, prijateljima i kolegama. Lalka Ćirić je surpuga, majka i radnica ostvarena u poslu. Na poziciji pomoćnice gradonačelnika bila je od 27. decembra 2018. do 20. avgusta 2020. godine, kada je imenovana za člana Gradskog veća. Bila je dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije. Svi zaposleni u Gradskoj upravi pamtiće je kao dobru i posvećenu osobu - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POGINULA POMOĆNICA GRADONAČELNIKA PIROTA: Pokosio je automobil dok je šetala

Izvor: Kurir, 02.Dec.2021, 00:53

Vozač koji je udario zlosrećnu ženu zaustavio se i pozvao policiju, koju je i sačekao na mestu nesreće

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.