PODLEGLA POVREDAMA: Preminula žena nakon što je TOČAK AUTOBUSA prikovao za ogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 13:23

PODLEGLA POVREDAMA: Preminula žena nakon što je TOČAK AUTOBUSA prikovao za ogradu

Nesrećna žena nije izdržala.
Žena (69), koju je udario točak koji je otpao sa autobusa, preminula je u Urgentnom centru.
Jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 14 časova na Bulevaru Oslobođenja kada se otkačio točak autobusa na liniji 78 i udario dve žene.
Žena je u teškom stanju primljena u Urgentni centar, gde je i izgubila borbu za život. U nezgodi je zadobila teške telesne povrede grudnog koša i glave - nevedeno je za medije.
A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)
Podsetimo, autobus na liniji 78 se iz pravca Slavije kretao ka Autokomandi kada se kod Infektivne klinike otkačio točak koji ih je, kako je ranije saopšteno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preminula žena na koju je u Beogradu naleteo točak gradskog autobusa

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2024

V. J. (69), koju je u ponedeljak popodne udario točak otpao sa gradskog autobusa u Beogradu, podlegla je povredama u Urgentnom centru, potvrđeno je za N1 u toj ustanovi.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.