PODLEGAO POVREDAMA POSLE DVA DANA BORBE: Preminuo muškarac iz Velikog Krivelja kome je vatra zahvatila 75 odsto tela

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 10:47

PODLEGAO POVREDAMA POSLE DVA DANA BORBE: Preminuo muškarac iz Velikog Krivelja kome je vatra zahvatila 75 odsto tela

Zvanično, pacijent je preminuo usled otkazivanja bubrega - rečeno je iz OB Bor.

Paun Dudejić (66), iz borskog sela Veliki Krivelj, koji je pre dva dana, izgoreo u svojoj kući u tom mestu, preminuo je jutros u Opštoj bolnici u Boru od posledica opekotina - potvrđeno je u toj medicinskoj ustanovi.

-

- Njemu je vatra, koja je izbila u njegovoj kući dok je spavao, zahvatila čak 75 odsto tela i nanela mu opekotine četvrtog stepena.

Lekari su se dva dana borili za život pacijenta i on je bio priključen na aparate za održavanje života, ali je jutros ipak podlegao povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE IZDRŽAO Preminuo muškarac iz Bora koji je zadobio opekotine 75 odsto tela u požaru

Izvor: Blic, 06.Avg.2020

U borskoj Opštoj bolnici jutros je preminuo Paun Dudejić (66), koji je pre dva dana zadobio opekotine četvrtog stepena u požaru koji je zahvatio njegovu kuću u selu Veliki Krivelj kod Bora. On je u trenutku izbijanja požara spavao u kući, kada mu je vatra zahvatila čak 75 odsto tela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.