POD PRETNJOM DA ĆE MU UBITI ĆERKU TUKLI I OPLJAČKALI MUŠKARCA Jeziv slučaj razbojništva u Beogradu, policija uhapsila četvoro mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 11:33

"POD PRETNJOM DA ĆE MU UBITI ĆERKU TUKLI I OPLJAČKALI MUŠKARCA" Jeziv slučaj razbojništva u Beogradu, policija uhapsila četvoro mladića

Užasan čin u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su mladiće od po 23, 21, 20 godina iz Smedereva, kao i mladića (27) iz Beograda, zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i protivpravno lišenje slobode.

Oni se sumnjiče da su u noći između ponedeljka i utorka, četrdesetdevetogodišnjem muškarcu iz Beograda pretili da će ubiti njega i njegovu ćerku ako im ne donese novac u iznosu od 150.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dinara.

Osnovano se sumnja da su oštećenog tukli i prisilili ga da sa bankomata, u više navrata, podigne novac što je on pod pretnjama, učinio i dao im ukupno 85.000 dinara.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.