POČELO OKUPLJANJE GRAĐANA U PODGORICI! Crnogorske zastave podignute uvis, Trg nezavisnosti se puni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2020, 18:29

POČELO OKUPLJANJE GRAĐANA U PODGORICI! Crnogorske zastave podignute uvis, Trg nezavisnosti se puni (VIDEO)

Primetno je prisustvo policije u civilu i uniformama

Na ulicama Podgorice je počelo okupljanje građana, koji nose crnogorske državne zastave, a glavno mesto večerašnjeg okupljanja, koje su najavile kako sebe nazivaju crnogorske patriotske organizacije, Trg nezavisnosti, još uvek nije popunjen.

Okupljanje je zakazano za 19 časova, a najavile su ga, kako sebe nazivaju crnogorske patriotske organizacije, bez navođenja nijednog imena niti konkretne organizacije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoji iza skupa.

КАТУН ПЕРОШЕВИЋА НЕЋЕ ПАСТИ

Posted by Славко Перошевић on Недеља, 06. септембар 2020.

.

Na Trgu je više desetina građana, a veći broj njih je u lokalima u Njegoševoj ulici.

Nije odgovoreno na pitanje da li je odobren i ko je prijavio skup. Na glavnom gradskom trgu je postavljena bina, a novinar RTCG Nebojša Šofranac je najavio da će voditi program na mitingu.

Nije odgovoreno ni da li će policija, eventualno, kako su to uradili pre dve sedmice, blokirati ulaze u Podgoricu.

Tada je saopšteno da su to uradili zbog sprečavanja širenja zarazne bolesti.

Organizatori skupa, kako sebe nazivaju, crnogorske patriotske organizacije, poručile su da će se na večerašnjem skupu videti "gospodska, patriotska, evropska Crna Gora".

DPS je ranije sa svojih zvaničnih stranica na društvenim mrežama najavljivao događaj, ali su pojasnili da nisu organizatori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.