Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2020, 18:55

Građani se okupljaju na Trgu nezavisnosti u Podgorici

Na Trgu nezavisnosti u Podgorici okupljaju se građani, koji nose crnogorske državne zastave. Okupljanje je zakazano za 19 časova, a najavile su ga, kako sebe nazivaju crnogorske patriotske organizacije, bez navođenja nijednog imena niti konkretne organizacije koja stoji iza skupa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgorica: Na Trgu nezavisnosti okupilo se nekoliko hiljada ljudi

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2020

Na Trgu nezavisnosti u Podgorici okupilo se nekoliko hiljada pristalica Demokratske partije socijalista (DPS), koji mahom nose crnogorske državne zastave...Kako "Vijesti" saznaju, prema policijskim evidencijama iz drugih gradova je prema Podgorici na skup krenulo između šest i sedam hiljada ljudi,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Počeo "patriotski skup" u Podgorici

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2020

Na Trgu nezavisnosti u Podgorici okupilo se više hiljada građana na skupu koji je počeo u 19 časova, a najavile su ga, kako sebe nazivaju crnogorske patriotske organizacije, bez navođenja nijednog imena niti konkretne organizacije koja stoji iza skupa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.