PLJUŠTE UVREDE! Tramp POBESNEO posle poraza pa opleo po RIVALKI, nazvao je ptičijim mozgom, a za Bajdena je imao POSEBNU PORUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:14

PLJUŠTE UVREDE! Tramp POBESNEO posle poraza pa opleo po RIVALKI, nazvao je "ptičijim mozgom", a za Bajdena je imao POSEBNU PORUKU!

Najavio pobedu na Superutorak

Donald Tramp, bivši američki predsednik, besneo je na rivalku Niki Hejli i umanjio značaj njene pobede na republikanskim unutarstranačkim izborima u Vašingtonu, prenosi Njuzvik.

Podseća se da ovo glasanje u prestonici SAD donosi svega 19 delegata od 1.215 koliko je najmanje potrebno da kandidat osvoji predsedničku nominaciju Republikanske partije.

Navodi se da je Tramp podsetio na pobede koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ostvario na nedavnim unutarstranačkim izborima.

Bivši šef Bele kuće je Hejli, nekadašnju američku ambasadorku u UN, koju je na tu funkciju postavila upravo njegova administracija, ponovo nazvao "Ptičjim mozgom".

- "Ptičji mozak" je gubitnica, imala je rekordno niske rezultate u bukvalno svakoj saveznoj državi. Desanktus (guverner Floride Ron Desantis) ju je lagano pobedio u Ajovi i osvojio drugo mesto sa VELIKOM RAZLIKOM, a onda je ona otrčala na scenu, pre nego što je on imao šanse da to učini i proglasila pobedu - naveo je Tramp.

On je to obavio na svojoj društvenoj mreži Trut soušal.

- Uživam da gledam kako se "Ptičji mozak" odriče OBEĆANJA datog Republikanskoj nacionalnoj konvenciji i njene izjave da se NIKADA neće kandidovato protiv predsednika Trampa ("Velikog predsednika"). Pa, kandidovala se, lagala je i doživela VELIKI PORAZ! - napisao je Tramp.

Nekadašnji predsednik SAD se u drugom postu bavio unutarstranačkim izborima republikanaca održanim juče u Vašingtonu.

- Namerno sam se klonio glasanja u Distriktu Kolumbija zato što je to "Močvara", veoma malo delegata i nikakva korist. "Ptičji mozak" je tamo uložila sve svoje vreme, novac i napore. Tokom vikenda ja sam osvojio Misuri, Ajdaho i Mičigen, VELIKE BROJKE, potpuno uništavanje veoma slabog protivnika - naveo je Tramp.

On je tu mislio na pobede koje je u subotu ostvario na republikanskim kokusima u Misuriju i Ajdahu, a osigurao je i dodatne delegate iz Mičigena.

Tramp je u tom drugom postu poručio da će "stvarno velike brojke stići i na Superutorak", misleći na republikanske unutarstranačke izbore koji se sutra održavaju u 15 saveznih država i Američkoj Samoi, teritoriji koja pripada SAD.

- Takođe, STIŽE KRAJ ZA POKVARENOG DŽOA - zaključio je Tramp, upotrebivši uvredu koju koristi za aktuelnog demokratskog predsednika Džoa Bajdena.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Autor: Nemanja Vlačo/Prenela: D.G.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.