PLAŠILI SU ME DA ĆU BITI UHAPŠEN Karlson otkrio NOVE detalje o kontroverznom intervjuu sa Putinom, pa osuo PALJBU po svojoj domovini

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 23:30

"PLAŠILI SU ME DA ĆU BITI UHAPŠEN" Karlson otkrio NOVE detalje o kontroverznom intervjuu sa Putinom, pa osuo PALJBU po svojoj domovini

Novinar ipak nije posustao

Američki novinar Taker Karlson kaže da su ga advokati upozorili da može biti pritvoren u SAD zbog intervja sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

- Moji advokati pre nego što sam otišao (u Rusiju), a to su ljudi koji rade za veliku advokatsku kancelariju, jednu od najvećih advokatskih kancelarija, rekli su: ako to uradite, američka vlada će vas pritvoriti zbog kršenja sankcija - rekao je Karlson u podkastu na Jutjub kanalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blogera Leksa Fridmana.

Prema rečima novinara, zaključak advokata ga je razbesneo. Zatim je kontaktirao glavnog advokata.

- Rekao je: mnogo će zavisiti od pitanja koja postavite Putinu, ako im se učinite previše ljubaznim, mogli biste biti uhapšeni kada se vratite - dodao je Karlson.

Novinar je tada rekao advokatu da mu SAD liče kao fašistička zemlja.

Istovremeno, istakao je Karlson, on se u Rusiji nije osećao da je u opasnosti.

Karlson je u februaru otputovao u Moskvu gde je intervjuisaoruskog lidera Vladimira Putina. Intervju je objavljen u noći 9. februara.

Izvor: Srbija Danas/Sputnjik/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.