PLAČI, SRBIJO! Fotografija ubijenog čuvara škole slama srca - dečaka sa polomljenom nogom nosio na rukama na čas (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 13:47

PLAČI, SRBIJO! Fotografija ubijenog čuvara škole slama srca - dečaka sa polomljenom nogom nosio na rukama na čas (FOTO)

Tragedija od koje se nikada nećemo oporaviti.

Lik čoveka koji je dao život da spreči masakr pojavio se gotovo svuda. "Čika Dragan". Tako su ga zvali.

Dragan Vlahović, čuvar u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" pokušao je da zaustavi dečaka-ubicu pre nego što je stradalo sedmoro dece.

Osumnjičeni za masakr Kosta K. najpre je ubio njega, a onda je počeo krvavi pir po školi, zbog kojeg je Srbija danima u suzama.

O preminulom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuvaru svi su imali samo reči hvale. Bio je omiljeno lice svih u školi, posvećeni profesionalac i zaštitnik dece. Nije imao svoju decu, pa se o učenicima starao kao da su mu najrođeniji.

- Čika Dragan Vlahović nosi mog sina iz kabineta u kabinet kada je polomio nogu da ne bi gubio od nastave, u vreme kad su se tek posle korone vratili u klupe. Peti razred - napisala je majka ovog dečaka na Instagramu storiju koji je podelila Milena Radulović, glumica.

U njegovu čast đaci, roditelji i brojni Beograđani danima donose sveće, učenici se opraštaju od njega donoseći slike ispred škole, a njegovo ime pominje se i na košarkaškim i na fudbalskim utakmicama. Skandirali su ga i navijači Partizana na meču protiv Reala.

Na večni počinak ispratilo ga je na stotine ljudi, mladih osoba i učenika ove škole, što samo pokazuje koliko je ubijeni Dragan bio voljen i poštovan.

Tada je najpotresniji momenat tokom formiranja kolone jeste crtež na kojem je Dragan predstavljen kao superheroj, a koji je držao jedan od učenika.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.