PIŠTOLJ NA ČELO Pogledajte kako razbojnik pljačka banke po Beogradu

Izvor: Blic, 01.Okt.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIŠTOLJ NA ČELO Pogledajte kako razbojnik pljačka banke po Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, su neposredno posle izvršenja krivičnog dela razbojništva u ekspozituri "Vojvođanske banke" u Beogradu uhapsili N.Ć.(39) iz Pančeva.

VIDEO > Snimak pljačkanja banke:

Posle hapšenja, kod osumnjičenog je pronađen novac koji je protivpravno prisvojio izvršenjem navedenog krivičnog dela, saopštio je MUP.

Daljim radom je utvrđeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je osumnjičeni izvršio još dva krivična dela razbojništva u bankama na teritoriji grada Beograda tako što je dolazio do ekspozitura i nakon izvršenog izviđanja, presvlačio se i maskiran, uz pretnju pištoljem, uzimao novac.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom Tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.