PETORICA MUŠKARACA OTELI I SILOVALI DEVOJKU U PLANINI: Vlasti Irana ih osudile na smrt, pogubljeni su!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 20:33

PETORICA MUŠKARACA OTELI I SILOVALI DEVOJKU U PLANINI: Vlasti Irana ih osudile na smrt, pogubljeni su!

Osumnjičeni su odmah priznali krivicu

Petorica muškaraca pogubljena su danas u iranskom gradu Marandi, nakon što im je sud izrekao smrtnu kaznu zbog silovanja devojke, saopštio je gradski tužilac Zija Mer.

- Još u maju 2022. godine, mlada dama se obratila gradskom tužilaštvu u Marandu, rekavši da su je kidnapovala petorica nepoznatih muškaraca i odveli u planine u okolini grada, gde su je silovali - rekao je Mer, a prenosi iranska agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tasnim.

Agencija navodi da su četiri dana nakon zločina lokalni policajci uhapsili osumnjičene, koji su odmah priznali krivicu.

- U krivičnom gradskom sudu svih pet optuženih osuđeno je na smrt zbog silovanja, a smrtna kazna je izvršena danas, nakon što je presuda potvrđena vrhovnom sudu - rekao je tužilac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.