PENTAGON SIRI SMRT Poslali ZIVI ANTRAKS u 17 americkih i tri strane drzave

Izvor: medio.rs, 03.Jun.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PENTAGON SIRI SMRT Poslali ZIVI ANTRAKS u 17 americkih i tri strane drzave

Živi uzorci antraksa poslati su u više država nego što je ranije pretpostavljeno, a strahuje se da će broj laboratorija porasti, saopštio je Pentagon

Američko ministarstvo odbrane priznalo je da su u 51 laboratoriju u 17 ameičkih država i tri strane države stigli uzorci živog antraksa.

Uzorci antraksa poslati su u više država nego što je ranije pretpostavljeno, a strahuje se da će broj laboratorija porasti, saopštio je Pentagon.

Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << odbrane saopštilo je i da nije utvrđeno da je do greške došlo namerno i da niko nije zaražen smrtonosnom bakterijom.

Agencija je navela i da nema opasnosti po širu populaciju od antraksa.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.