PATOLOZI I TOKSIKOLOZI U ENIGMI! Stigli rezultati obdukcije dece ubijene u Petrovaradinu, SLUČAJ SE KOMPLIKUJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 16:41

PATOLOZI I TOKSIKOLOZI U ENIGMI! Stigli rezultati obdukcije dece ubijene u Petrovaradinu, SLUČAJ SE KOMPLIKUJE

Slučaj postaje sve komplikovaniji.

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece, za koje se sumnja da su ih ubili majka i otac, pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti, nezvanično se saznaje.

- Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza sa obdukcije nesrećne dece. Pronađene su određene supstance ali su patolozi i toksikolozi zbunjeni i još ništa nije gotovo. Još nije utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li je tim supstancama namerno ili slučajno uzrokovana smrt dece. - kaže izvor dobro upoznat sa tokom istrage.

Izvor takođe tvrdi da se rade dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti

- U toku je operativni rad policije i vršenje naloženih analiza i vestačenja. Nemamo još uvek podatke o uzroku smrti dece, o čemu ćemo obavestiti javnost ukoliko to ne bude eventualna smetnja za dalje provere i tok istrage koja je i dalje u toku – dodaje izvor.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Zlatko Čonkaš

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.