PATOLOŠKO LICEMERJE Zaharova svima zapušila usta: Na Zapadu prave žrtvu od osumnjičene za ubistvo Tatarskog

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 06:56

"PATOLOŠKO LICEMERJE" Zaharova svima zapušila usta: Na Zapadu prave žrtvu od osumnjičene za ubistvo Tatarskog

Zaharova je istakla da je Tatarski mnogo puta bio na ivici smrti na bojnom polju, ali je poginuo u centru Sankt Peterburga od ruke teroriste koji je "delovao po instrukcijama ukrajinskih specijalnih službi".

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da na Zapadu pokušavaju da od osumnjičene za ubistvo vojnog blogera Vladlena Tatarskog naprave žrtvu.

Zaharova je istakla da je Tatarski mnogo puta bio na ivici smrti na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bojnom polju, ali je poginuo u centru mirnog Sankt Peterburga od ruke teroriste koji je, prema preliminarnim podacima, "delovao po instrukcijama ukrajinskih specijalnih službi", prenela je RIA Novosti.

Ona je rekla da za šest dana nakon eksplozije u kafiću "niko od zapadnih 'čuvara' slobode medija i bezbednosti novinara nije rekao ni reč osude za ovu okrutnost izvan bilo kakvih ljudskih standarda", niti je izrazio elementarno saosećanje prema žrtvi.

- S druge strane, moralno degradirana osumnjičena kod njih izaziva simpatije. Na Zapadu od nje pokušavaju da naprave žrtvu - navela je ona na Telegramu.

Kako je istakla, patološko licemerje odavno je postalo politička tradicija zapadnog liberalizma, njegov bezuslovni refleks, što se posebno vidi na primeru potpuno lažne brige o pravima novinara i medija.

Osim ubijenog Tatarskog, u eksploziji u kafiću je povređeno više od 30 ljudi, a dan nakon atentata privedena je osumnjičena, 26-godišnja Darja Trepova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEMCI ĆE NAGRADITI NEONACISTU ZELENSKOG" Zaharova žestoko udarila na ukrajinskog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

Prema njenim rečima, oni pre 80 godina nisu uspeli da realizuju plan „Istok“ (Generalplan Ost), jer su ih tada „sprečili sovjetski vojnici, koji su pogasili peći u Aušvicu“...Nemci će nagraditi „ne(o)nacistu Zelenskog“ za bratoubilački masakr i ukidanje svega ruskog, izjavila je portparolka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.