PAO DOGOVOR: Novi sastanak vlasti i opozicije u avgustu

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO DOGOVOR: Novi sastanak vlasti i opozicije u avgustu

Razgovori predstavnika vlasti i opozicije o uslovima za održavanje izbora biće nastavljeni, a prvi naredni biće održan u avgustu, dogovoreno je na njihovom današenjem, prvom susretu, saznaje Tanjug.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Razgovori će, prema saznanjima Tanjuga, ubuduće biti tematski, a teme koje će biti razmatrane, pojedinačno, su: birački spiskovi, RIK, mediji, finansiranje kampanje i izborni dan.

Prema dostupnim infromacijama, današnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sastanku na FPN pisustvovali su, iz redova vlasti, funkcioner SNS Nebojša Stefanović, članica Predsedništva SNS Vladanka Malović, poslanici SNS Vladimir Orlić i Vladimir Đukanović, kao i predstavnik SDPS Rasima Ljajića.

Iz opozicije su bili predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i potpredsednica te partije Marinika Tepić, zatim predsednik DS Zoran Lutovac, Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović i Aleksandar Ivanović iz SDS.

"Dobro je da ima DIJALOGA", nema izjava (VIDEO)

Takođe, iz opozicije su učestvovali i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, Kenan Hajdarević iz LDP-a, kao i predstavnici Dveri i Pokreta slobodnih građana.

Razgovor su organizovali FPN i Fond za otvoreno društvo, a sastanku su prisustvovali i predstavnici civilnog sektora, Sonja Liht i Milan Antonijević.

DJB: SzS nije jedina opozicija, a ni Đilas jedini lider

Po završetku zatvorenog sastanka, predstavnici političkih partija koje su učestvovale u razgovoru nisu se obratili medijima, jer je dogovor da organizator izađe sa saopštenjem.

Antonijević je rekao novinarima da je razgovor bio konstruktivan i da je dobro da se na taj način otvara dijalog.

Izvor: Kurir

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dogovoreno: Razgovori vlasti i opozicije biće nastavljeni

Izvor: B92, 30.Jul.2019

Beograd -- Razgovori predstavnika vlasti i opozicije o uslovima za održavanje izbora biće nastavljeni, dogovoreno je na prvom sastanku...Prvi naredni sastanak vlasti i opozicije biće održan u avgustu, dogovoreno je na njihovom današenjem susretu, prenosi Tanjug. Razgovori će ubuduće biti tematski,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.