PAKLENI PLAN PRIŠTINE - OTKRIVEN TAJNI SPISAK SRBA ZA HAPŠENJE Na severu Kosmeta sprema se ANTISRPSKA AKCIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 20:53

PAKLENI PLAN PRIŠTINE - OTKRIVEN TAJNI SPISAK SRBA ZA HAPŠENJE Na severu Kosmeta sprema se ANTISRPSKA AKCIJA

Toliko o deeskalaciji sukoba, Priština povlači nove očajničke poteze.

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova, kako se nezvanično saznaje, podnelo je još 22 krivične prijave protiv Srba, čime je proširena lista na kojoj se od ranije nalazi 45 naših državljana.

Među njima su pripadnici Srpske liste Goran Rakić, Igor Simić, Aleksandar Spirić, Dragiša Milović, Milan Radojević, kao i već uhapšeni Milun Milenković.

U pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su prijave zbog nereda koji su se dogodili 29. maja 2023. godine kada su specijalni policajci lažne države pucali na naše ljude koji su mirno protestovali i tom prilikom teško ranili Dragišu Galjka, pucajući mu u leđa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.