Ožegović: Partije spremile vojske glasača kojima obećavaju radna mesta

Izvor: Blic, 25.Feb.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožegović: Partije spremile "vojske glasača" kojima obećavaju radna mesta

Kandidat za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović izjavio je danas da u gradskoj upravi, ako bude na njenom čelu, neće biti neradnika i "partijskih uhlebljenika" koji će parazitirati na leđima Beograđana.

- „Obaveza onih koji vode grad je da naprave gradske službe koje rade da bi zaradile svoju platu, a ne birokratiju koja otežava život građana i primorava ih da prolaze kroz besmislene procedure pred šalterima moleći činovnike da rade ono za šta su plaćeni - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Ožegović prilikom posete opštini Zvezdara.

On je naveo da iz godine u godinu ima sve više ljudi koji rade u gradskoj administraciji, a da građani sve teže rešavaju svoje probleme i dodao da su kandidati za gradonačelnike "već pripremili svoju vojsku kojoj glas 16. marta plaćaju obećanim radnim mestom".

- Ja to neću dozvoliti. Ako se već svaki dan gađaju ciframa zaduženosti Beograda, ako su već toliko zabrinuti nad sudbinom dva miliona Beograđana, neka danas kažu istinu, preglomazna i nesposobna administracija je najskuplja cena njihove politike - poručio je Ožegović.

On je rekao da je, dok je bio predsednik opštine Novi Beograd, stvorio sistem sposoban da brzo i efikasno odgovori na svaki zahtev, bez obzira na to da li se radi o građanima ili poslovnom svetu.

- To je bio najznačajniji podsticaj otvaranju radnih mesta i ubrzanoj urbanizaciji. To je model koji ću primeniti na ceo grad“ - zaključio je Ožegović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ožegović: U mojoj administraciji neće biti neradnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2014

Kandidat za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović izjavio je danas da u gradskoj upravi, ako bude na njenom čelu, neće biti neradnika i "partijskih uhlebljenika" koji će parazitirati na leđima Beograđana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

LDP: Ožegović može da vodi Beograd

Izvor: Press, 25.Feb.2014

Kako je LDP istakao u saopštenju kandidat te stranke za gradonačelnika Željko Ožegović rezultatima je pokazao da je sposoban da sutra vodi srpsku prestonicu...LDP je predizbornu kampanju za odbornike Skupštine grada koju vode "bivši gradonačelnik i njegovi saradnici s jedne, i predstavnici republičke...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.