LDP: Ožegović može da vodi Beograd

Izvor: Press, 25.Feb.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Ožegović može da vodi Beograd

Kako je LDP istakao u saopštenju kandidat te stranke za gradonačelnika Željko Ožegović rezultatima je pokazao da je sposoban da sutra vodi srpsku prestonicu.

LDP je predizbornu kampanju za odbornike Skupštine grada koju vode "bivši gradonačelnik i njegovi saradnici s jedne, i predstavnici republičke vlasti s druge strane" ocenio nikad besmislenijom i besprizornijom, i u kojoj nema mesta za interese i potrebe Beograđana.

"Pre nekoliko dana smo upozorili da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kampanja u Beogradu pretvoriti u politički mulj u kome se najbolje snalaze oni koji u ovim izborima vide šansu ili da nastave po starom ili da, krijući se iza leđa svog lidera, sakrivaju nedostatak bilo kakve ideje. Sada se vidi koliko smo bili u pravu", poručio je LDP.

Kako se dodaje oni koji su grad vodili i doveli ga do tačke u kojoj se sada nalazi "bestidno traže ponovnu podršku i ćute o tome šta će u budućnosti raditi".

"Ako i kandidati vlasti imaju ambiciju da nastave gde su oni pre njih stali, jasno je zašto i iz njihovih redova stiže samo tišina onda kada treba da se govori o poslovima koji se u gradu moraju uraditi", smatra LDP.

Prema njihovim rečima kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović dokazao je osmogodišnjim vođenjem opštine Novi Beograd da je sposoban da sutra vodi Beograd.

"Njegovi rezultati pokazuju da je odgovornim odnosom prema poslu stvorio uslove da se dva puta uveća broj zaposlenih u opštini koju je vodio. Od dela grada koji više liči na spavaonicu napravio je poslovnu prestonicu Srbije. Vreme je da sada to uradi i u Beogradu", zaključeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

LDP: Beograd ne sme da bude stranačko "bojno polje"

Izvor: Blic, 25.Feb.2014

Beogradski odbor LDP saopštio je večeras da Beograd ne zaslužuje predizbornu kampanju u kojem je pretvoren u bojno polje, gde se ratovi vode oko plena s kojim niko sutra neće znati šta da radi...Kako je LDP istakao u saopštenju kandidat te stranke za gradonačelnika Željko Ožegović rezultatima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.