Ozbiljno upozorenje: Ono što radimo u Gazi, možemo i u Bejrutu

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 18:57

Ozbiljno upozorenje: "Ono što radimo u Gazi, možemo i u Bejrutu"

Jerusalim -- Izraelski ministar odbrane Joav Galant upozorio je libansku šiitsku grupu Hezbolah da ne eskalira sukobe duž granice.

On je naveo da Izrael "ono što radi u Gazi može da uradi i u Bejrutu".

"Hezbolah uvlači Liban u rat koji bi mogao da se dogodi", rekao je Galant vojnicima u snimku koji su emitovali izraelski televizijski kanali, preneo je Rojters.

Prema njegovim rečima, Hezbolah pravi greške i oni koji će platiti cenu su pre svega građani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Libana.

"Ono što radimo u Gazi možemo da uradimo i u Bejrutu", istakao je Galant.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GALANT UPOZORIO HEZBOLAH: "Ono što radimo u Gazi možemo da uradimo i u Bejrutu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023

Galant je to rekao vojnicima u snimku koji su emitovali izraelski televizijski kanali..Izraelski ministar odbrane Joav Galant upozorio je danas libansku šiitsku grupu Hezbolah da ne eskalira sukobe duž granice, navodeći da Izrael "ono što radi u Gazi može da uradi i u Bejrutu"...- Hezbolah uvlači...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.