Ovo su stvari kojih se zene plase u seksu do te mere da im vise nije ni do cega

Izvor: medio.rs, 08.Apr.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su stvari kojih se zene plase u seksu do te mere da im vise nije ni do cega

Žene trebaju osećaj sigurnosti kako bi se mogle mirno prepustiti i i uživati u seksu, pa čim to nestane, i njihova želja za seksom nestaje.

Šta zapravo može uzrokovati takve probleme? Stručnjaci za seks naveli su pet glavnih stvari protiv kojih se svaki muškarac mora boriti rukama, nogama i glavom kako bi seks prošao najbolje što može.

1. Izgled – gotovo svaka žena naći će svome telu neku zamerku, tako da morate biti spremni na gašenje svetla, a neće >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << biti ni mirne ako su obukle donje rublje za koje veruju da nije dovoljno dobro da je vidite u njemu. Stoga, ugasite vi svetlo, kako bi se ona opustila.

2. Strah od trudnoće – tu ne treba previše objašnjavati, izvadite kondom i stavite ga kraj uzglavlja pre predigre, sve će odmah biti drugačije.

3. Strah od polnih bolesti - pogledajte pod Strah od trudnoće.

4. Strah od reakcije partnera - kako ćete vi reagovati ženama je vrlo važno, pa se morate potruditi biti na visini zadatka, posebno prvi put – nema preranog svršavanja, produžite predigru koliko god možete kako bi se ona maksimalno napalila i odgovarajte na njene potrebe.

5. Strah od očekivanja partnera – ako žena misli da vi od nje očekujete da bude pornozvezda, imate problem koji možete rešiti jedino tako da vodite nežno i pametno, bez čudnih ideja.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.