Ovo je zaista monstruozna izjava

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 12:39

"Ovo je zaista monstruozna izjava"

Moskva -- Izjave ukrajinskih vlasti o spremnosti da "ubijaju Ruse širom sveta" još jednom potvrđuju da je odluka Putina bila ispravna, izjavio Dmitrij Peskov.

On je, kako se navodi, mislio na odluku ruskog predsednika da pokrene "specijalnu vojnu operaciju" u Ukrajini.

Portparolj Kremlja je dodao da će specijalne službe Rusije uzeti u obzir te izjave i preduzeti sve neophodne mere u tom smislu, prenosi Tass.

Agencija podseća da je načelnik ukrajinske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obaveštajne službe Ministarstva odbrane Ukrajine Kiril Budanov izjavio da su ukrajinski vojnici ''ubijali i da će ubijati Ruse bilo gde u svetu do potpune pobede Ukrajine''.

Peskov je ocenio da Kijev nije samo postao sponzor, već i, kako je rekao, neposredni organizator terorističkih akata.

"Ovo je zaista monstruozna izjava. Ova izjava i ono što je gospodin Budanov rekao je direktna potvrda da kijevski režim ne samo sponzoriše terorističke aktivnosti, već je i neposredni organizator te aktivnosti. Ova izjava odaje još jednu veoma važnu karakteristiku kijevskog režima", rekao je portparol Kremlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: Budanovljeva izjava o "ubijanju svih Rusa" je monstruozna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2023

Izjave ukrajinskih vlasti o njihovoj spremnosti da "ubijaju Ruse širom sveta" još jednom potvrđuju da je odluka ruskog predsednika Vladimira Putina da pokrene specijalnu vojnu operaciju bila ispravna, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.