Ovo je bolnici u kojoj je umro kralj narodne muzike: Lekari učinili sve da spasu Šabana Šaulića (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je bolnici u kojoj je umro kralj narodne muzike: Lekari učinili sve da spasu Šabana Šaulića (FOTO/VIDEO)

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić juče u ranim jutarnjim časovima doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u Nemačkoj, a u automobilu sa njim bio je njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom, i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović.

Nažalost, ova stravična nesreća za posledicu je imala dve žrtve - Šabana i Mirsada.

Šaban je helikopterom prebačen do bolnice ''Stedischer krankenhaus'' u nemačkom gradu Bilefeldu, međutim napori lekari koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su kralja narodne muzike reanimirali više od dva sata nisu urodili plodom.

Nemačka policija saopštila je da je danas u nemačkoj klinici ''Klinik fur Anasthesie und Intensivmedizin'' preminuo i Mirsad Kerić (43). Mirsad je preminuo usled teških povreda glave i kičme koje je zadobio u stravičnoj nesreći.

Inače, Šabanov sin Mihajlo i ćerka Sanela trenutno se nalaze u Nemačkoj gde će preuzeti telo oca.

Podsećamo, kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je juče ujutru u saobraćajnoj nesreći koja se dogodilo u Nemačkoj, a do udesa je došlo kada se automobil marke "mazda" zakucao u automobil u kojem se nalazio pevač.

ISPOVEST ŠAULIĆEVOG KUMA: Šaban je bio vezan pojasem! Ali udarac je bio prejak i UBILA GA JE STARA RANA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠABANOV TESTAMENT: Evo kome ostavlja 2,4 miliona evra! KRALJ PREDOSETIO SMRT, tražio da zovu jednog čoveka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 07:07

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić pre dva dana, u ranim jutarnjim časovima, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a u automobilu sa njim bio je njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom, i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović...Šaban kao da je predosetio kraj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVAKO JE ŠABAN NEKAD PEVAO KARLEUŠI NA UVCE! Zbog ovog snimka danas mnogi plaču: JK ne prihvata tragediju! Teško se nosi sa VELIKIM GUBITKOM! (VIDEO)

Izvor: Press, 19.Feb.2019

Šaban Šaulić doživeo je jezivu saobraćajnu nesreću u nedelju rano ujutru, pa u bolnici podlegao povredama. . Slobodan Boban Stojadinović, kum kralja narodne muzike i jedini...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.