ŠABANOV TESTAMENT: Evo kome ostavlja 2,4 miliona evra! KRALJ PREDOSETIO SMRT, tražio da zovu jednog čoveka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2019, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABANOV TESTAMENT: Evo kome ostavlja 2,4 miliona evra! KRALJ PREDOSETIO SMRT, tražio da zovu jednog čoveka!

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić pre dva dana, u ranim jutarnjim časovima, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a u automobilu sa njim bio je njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom, i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović.

Šaban kao da je predosetio kraj jer je samo tri meseca pre smrti odlučio da sastavi testament. Tom oporukom  svu svoju imovinu, vrednu nekoliko miliona evra, ostavio je supruzi, deci i unucima.

Izvori, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neki od najbližih Šabanovih prijatelja, rekli su da je kralj narodne muzike poslednju volju izdiktirao porodičnom advokatu, koji je i sastavio testament.

- Šaban je u poslednje vreme bio prilično uznemiren, kao da je predosetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog jutra se probudio i zamolio Gocu da pozove porodičnog advokata. Rekao joj je da se već izvesno vreme ne oseća najbolje i da želi da sastavi testament. Ona mu je rekla da ne preteruje i da za to ima vremena, ali na kraju je, pošto je bio uporan, učinila kako je želeo – kaže izvor.

On dodaje da je testament sačinjen u njihovoj porodičnoj kući.

- Testament je sačinjen u njihovoj porodičnoj kući, u Gocinom prisustvu. U njemu je izričito naveo da supruzi ostavlja vilu vrednu milion evra, u kojoj ima doživotno pravo uživanja, nakon čega je nasleđuju deca i unuci. Pored toga, kuću u Krčedinu ostavio je unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodelio na troje dece: Mihajla, Ildu i Sanelu.

A post shared by Sale (@sale_serbia_3) on Feb 17, 2019 at 5:57am PST

A post shared by ivan (@ivan.lucic1986) on Feb 17, 2019 at 5:57am PST

A post shared by 💎 €ᴍɪʀ $ᴏғɪć ® 💎 (@emir.sofic) on Feb 17, 2019 at 5:53am PST

A post shared by B.R.C. (@b.r.covers) on Feb 17, 2019 at 5:49am PST

A post shared by Vladimir Mijic (@tpvmuseum) on Feb 17, 2019 at 5:48am PST

A post shared by CECA FAN PAGE | 1.1k 💫 (@fansofceca) on Feb 17, 2019 at 5:40am PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA // WORLD STAR (@karly.the.goddes) on Feb 17, 2019 at 5:36am PST

A post shared by 💛Jelena Njegomir Grahovac💛 (@jelena_njegomir) on Feb 17, 2019 at 5:24am PST

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on Feb 17, 2019 at 5:18am PST

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Feb 13, 2018 at 1:51pm PST

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jan 7, 2018 at 6:47am PST

Navodi se da je Šaban u testamentu striktno naveo da kuća na Dedinju i imanje u Krčedinu ne mogu da budu prodati, dok deca sa stanovima mogu da rade šta žele. Pored nepokretne imovine, Šaulić je ovlastio suprugu da raspolaže ušteđevinom na računima otvorenim na njegovo ime. Prema tvrdnjama prijatelja porodice, na tim računima ima najmanje 500.000 evra i taj novac pripašće Gordani Šaulić.

ISPOVEST ŠAULIĆEVOG KUMA: Šaban je bio vezan pojasem! Ali udarac je bio prejak i UBILA GA JE STARA RANA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šaban Šaulić tri meseca pred smrt ostavio testament!

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2019

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić u nedelju, u ranim jutarnjim časovima, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a u automobilu sa njim bio je njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom, i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović. Pevač je tri meseca pred smrt ostavio...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.